خب شاید در فصلی گرمتر باید این رو اینجا میذاشتم ولی مشکلات فراوانی دیده شده که آدمها با درست کردن کباب کوبیده دارند.

 

مواد ۲ تا پیاز بزرگ

گوشت یک و نیم کیلو ۸۰٪ چربی

نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران آب شده و جوش شیرین و از هز کدام یک قاشق مربا خوری

تخم مرغ یک عدد

در غذا درست کن پیاز را حسابی له کرده  و همه مواد بغیر از گوشت و نمک را اضافه کنین و حسابی هم بزنین و در یک کاسه لابه لای گوشت نمک بزنین و تمام مواد رو با دست خوب ورز بدین تا محصول یکنواختی بدست بیاد که قدرت چسبندگی فوق العاده ای داره. سیخ ها رو در کنار مواد تهیه شده و کاسه ب سردی گذاشته و از مواد گلوله به درشتی یک پرتغال میگیرین و  از بالا به پایین سیخ میچسبانیم و در حالیکه با انگشت میانه و اشاره قیچی وار به گوشت شکل کباب بروی سیخ میدهیم.

ذغال را داغ و آماده کرده و کبابا ها رو بروی آتش  کباب کنید.

برای جلوگیری از ریختن احتمالی کباب . کباب هرا سریع پشت و رو و اینکار را تا آخر کباب شدن ادامه و تکرار کنین.

 

 

پاسخ به کامنتها:

-آب پیاز رو اصلا دور نریزید که هم تردش میکنه و همه مزه در آب پیازه و نرم کننده گوشت هم هست.

-برنج بسمطی به اسم ها و برند های مختلفی در بازار هست که در کاستکو و سمز کلاب پیدا میتونین بکنین.basmatti rice