کرم بروله

یه کرم و دسره فرانسوی . خیلی خوشمزه نزدیک به مزه کرم کارامل. اگه کلسترول دارین اصلا اینجا وا
ینستین که براتون خوب نیست. ولی خیلی خوشمزه.
خامه مایع۲ پ
شیر نصف پ
وانیل یک و نیم ق چ
زرده تخم مرغ ۵ تا
شکر ۲/۱ پ
نمک یه کوچولو
اب جوش ب م ک
شیر و خامه و وانیل رو رویه اتش به ملایمت گرم کنین و کنار بزارین و فر رو رویه ۳۲۵ ف گرم کنین ظرف نشکن رو تویه یه ظرفه بزرک پیرکس که بعدن بایدپره ابجوش بشه رو اماده کنین . در کاسه دیگه زرده و شکر و نمک رو حسابی بزنین تا کمرنگ شه و مایع گرم رو کم کم به این اضافه کنین اگه یهو بریزین میبره و به خاطره اینه که تخم مرغ ها میپزه . به ابن کار تمپرینگ میگن. حسابی که مواد هم خورد داخله ظرف بریزین و تویه فر برایه ۴۵ تا ۵۰ دیقه به روش بن ماری* بپزین. وقتی حاضره که مثله ژله بسته بشه یا یه کارد که بزنین توش تمیز بیاد بیرون . وقتی حاضر شد باید تویه اشپزخونه سرد بشه و چن ساعت
هم تویه یخچال سرد بشه. "موقع سرو کمی شکر میپاشن روش و با ترچ شکر رو میسوزونن تا کارامل بشه." ازونجا که ترچ نداریم. میتونین ۱ پ شکر رو با کمی اب که فقط خیس بشه تویه یه ظرف کوچیک رویه شعله بزارین تا شکر قهوه ای بشه ولی نسوزه. خیلی دقت کنین . بالا سرش واستین. و دسته اخر این سسه کارامل رو رویه دسرتون سرو کنین. وحشت نکنین خیلی اسونتر از اونیه که فکرش رو کنین.
*بن ماری یا حمومه ابه گرم برایه دسر هایی که نباید شعله مستقیم پخته بشوند بکار میره و برایه این کار: ظرفه پخت تویه ظرفه پیرکسه بزرگتری که ابه جوش توش میریزیم قرار میگیره. برایه بهتر دیدنه مراحله این دسر به این فیلم مراجعه میکنین . ولی موادش کم و بیش فرق میکنه. من سعی کردم کمی سبکتر درستش کنم: http://www.youtube.com/watch?v=gpr9lDltc24