مرغ سوخاری پنیر دار
مود لازم: فیله سینه مرغ ۱۲ عدد ( این مقدار برای یک خانواده ۴ نفره )
آرد سوخاری ۱/۲ پ
پنیر رنده پارمزان ۱/۲ پ
پودر ریحون و مرزه ۱/۲ ق چ
نمک و فلفل ب م ک
کره ۱/۲ پ
کره رو آب کنید
فر را روی ۴۰۰ ف گرم کنین
سینی فر رو با یک ورقه فویل روکش کنین تا بعد از تمام بندازینش دور و سینی نشورین و دع به جون من کنین
سینه های مرغ رو شسته و خشک کنین.
در یک کیسه نایلون مثل زیپلاک تمم مواد خشک رو مخلوط کنین . دونه دونه مرغ ها رو در کره بزنین و یکدونه یکدونه توی اون کیسه محتوی آرد سوخاری بتکونین تا به همه جاش بچسبه. بزارین توی سینی و همه رو در حرارت ۴۰۰ ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که برشته شد. بیرون بیارین. در کنار یک سالاد و سبزیجات پخته با سس کچاب غذای مورد علاقه بچه ها و بزرگتر ها. سالم . کم چرب و مقوی.
+ نوشته شده در دوشنبه هجدهم خرداد ۱۳۸۸ ساعت 1:21 توسط نوشین
|