باید اقرار کنم که همیشه فکر میکردم راحتترین و بهترین و خوشمزه ترین کتلتها مال خودم بود.. ولی از یک اقا جدیدا روشی یاد گرفتم که اسمش رو میزارم مرگ یه بار شیون هم یبار

 اینقدر بدردتون بخوره که هرکی که:

۱. از پختن کتلت واهمه داره

۲. میترسه کتلتاش وا بره

۳. فکر میکنه وقت اینکارا رو نداره

و .............

مثل ادم بیاد اینجا اقرار کنه که دمت گرم که کتلت پختن بسی راحت و به به چه خوشمزست

توجه داشته باشین که یبار 

http://chefnooshin.blogfa.com/post-6.aspx

 دیگه هم من دستور کتلت گذاشتم ... ولی این رو بهتر پسندیدم

خب اینم از کتلت حسابی:

سیب زمینی ۶ عدد پخته پوست گرفته رنده شده خنک شده

 پیاز رنده شده یه عدد بزرگ

تخم مرغ ۲ تا

گوشت چرخ شده ۱ کیلو چرب باشه بهتره

نمک و فلفل

زعفرون ساییده دم کرده ۴/۱ استکان

دارچین یا کاری نصف ق چ بدلخواه

همه مواد رو در یه کاسه بزرگ بترتیب ریخته و ورز میدیم و میزاریم کنار .. توی یه بشقاب بزرگ ارد سوخاری** رو پخش میکنیم

یه کاغذ فویل به اندازه یه سینی شیرینی پزی یا فر باز میکنیم رو کانتر(جایی که کار میکنیم)و از مواد گلوله کوچکی به اندازه نارنگی کوچک بر داشته در ارد نون زده و رویکاغذ به قطر نازکی به شکل کتلت در میاریم .... به این ترتین تمام مواد رو بروی کاغذها گذاشته و رویهم انبار میکنیم و فریز میکنیم

وقتی که یخ زدن از فریزر میکشیم بیرون و همه رو جدا میکنیم و توی کیسه فریزر/زیپ لاک فریز و نگهداری میکنیم و اون تعدادی از کتلت رو که لازم داریم از فریز میکشیم بیرون و در روغن داغ همونطور یخزده سرخ میکنیم تا حسابی سرخ و قرمز بشن.

اینطوری همیشه تو فریزرتون کتلت دارین.... دیدین که یبار جونتون در میاد و عوضش همیشه کتلت هست.

** نونهای کهنه تون رو میتونین بزرین تو هوای باز / یا فر کم درجه خشک کنین  و بعد در فود پروسسور یا اسیاب برقی پودر کنین... یا که حاضریشو بخرین

 

 http://media5.dropshots.com/photos/253971/20080723/172844.jpg