کی سا دیا
Quesadillas
نان لواش یا هر نون نازک که دوست دارین- اصلش نان ترتیو یه بسته
پیاز خرد شده بزرگ ۱ عدد
سینه مرغ پخته شده خرد شده ۱ عدد
سیر ۲حبه خرد شده
قارچ ۲ پ خرد شده
پودر زیره ۱ ق چ+۱ ق چ پودر چیلی قرمز+ ۱ ق چ ارگانو= ادویه کی سا دیا
نمک و فلفل ب م ک
۱پ پنیر زرد رنده شده(چدار)
در مایتابه ۱ ق روغن مایع ریخته و داغ کنین و پیاز رو تفت بدین و قارچ رو تا حدی که ابش بخار بشه و به ترتیب سایر مواد رو تا ۲ دیقه تفت بدین همه رو باهم.
یه ورق از نان رو در روی سطح صافی قرار بدین و ۴/۱ از پنیر رو روش بریزین و از مواد نصفش رو رو پنیر بریزین و بعد دوباره ۴/۱ پ پنیر و روی همه این ها یک نان دیگه بزارین و در مایتابه خیلی داغ که اسپری کردین یا کمی چرب شده یه طرف نان رو ۳ دیقه برشته و بعد با کفگیر برگردونین و طرف دومش رو سرخ کنین . هر کی سا دیا رو برش بزنین و در بشقابی با خامه ترش و سالسا* میل کنین.
باید بگم که بر حسب ذایقه میشه مواد رو تغییر داد ولی مواد اصلی ادویه / نون / مرغ و پنیر هست.
* سالسا دستورش قبلا در اولین پستها در اختیارتون قرار گرفته.یک نکته دیگه اینکه برخی مواد میدونم هست که در ایران عینا یا با کیفیت و مزه یکسان نیست یا که اصلا نیست. درین موارد من سعی کردم جایگزین بزارم یا که از خیرش بگذرم. من بعد عین ماده مورد نظر رو مینویسم برای اون دسته از دوستانی که دسترسی دارن.
پ ن : من که که به قول معروف کم اوردم ار بس توضیح دادم ولی از تمام دوستانی که من رو مورد لطف خودشون قرار میدن و در جهت تکمیل زبان فارسی من زحمت میکشن نهایت تشکر و سپاس را دارم.. درست گفتم؟