کیویسکی

سینه مرغ ۳ تا بدون استخون
کره ۴ ق غ نرم و زده شده
جعفری ۲ق غ خرد شده
نمک و فلفل
ارد سوخاری و ارد معمولی
تخم مرغ یه عدد
از عریض ترین قسمت سینه مرغ یه پاکت ایجاد کنین با یه چاقوی تیز و باریک و کوچیک.
کره و جعفری رو هم زده بریزین داخل یه قیف نایلونی و داخل این پاکت رو پر کنین...بعد با یه خلال دندون کوچیک ببنین یا بدوزین.
روی سینه ها نمک و فلفل بزنین
تخم مرغ رو در یه بشفب گود با چنگال بزنین بعد دو طرف سینه رو توی ارد ... بعد توی تخم مرغ و اخر توی ارد سوخاری بزنین و توی کمی روغندر شعله کم متوسط سرخ کنین. تا مغز پخت بشه. در کنارش یه کپه برنج رنگی یا کته.. سیب زمینی سرخ شده یا اب پز.. و سبزیجات نیم پز و یا سالاد میل کنین.
+ نوشته شده در جمعه سیزدهم اردیبهشت ۱۳۸۷ ساعت 23:53 توسط نوشین
|