سینه مرغ ۳ تا بدون استخون

کره ۴ ق غ نرم و زده شده

جعفری ۲ق غ خرد شده

نمک و فلفل

ارد سوخاری و ارد معمولی

تخم مرغ یه عدد

از عریض ترین قسمت سینه مرغ یه پاکت ایجاد کنین با یه چاقوی تیز و باریک و کوچیک.

کره و جعفری رو هم زده بریزین داخل یه قیف نایلونی و داخل  این پاکت رو پر کنین...بعد با یه خلال دندون کوچیک ببنین یا بدوزین.

روی سینه ها نمک و فلفل بزنین

تخم مرغ رو در یه بشفب گود با چنگال بزنین بعد دو طرف سینه رو توی ارد ... بعد توی تخم مرغ و اخر توی ارد سوخاری بزنین و توی کمی روغندر شعله کم متوسط سرخ کنین. تا مغز پخت بشه. در کنارش یه کپه برنج رنگی یا کته.. سیب زمینی سرخ شده یا اب پز.. و سبزیجات نیم پز و یا سالاد میل کنین.