پیتزای وارونه

یک غذای سریع با هرچی دم دستتونه!

 

گوشت چرخ کرده نیم کیلوUpside-Down Pizza Recipe

پیاز متوسط

قارچ خرد شده ۱ پ

فلفل دلمه یک نصفه هر رنگی

سس پیتزا یا marinara sauce یک شیشه بزرگ

پنیر متزرلا ۲ پ

پنیر پارمزان ۱/۲ پ

ارد ۱ پ

شیر ۱ پ

تخم مرع ۱-۲ عدد

نمک و فلفل م ب ک

ارگانو ۱/۲ ق چ

فر را روی ۳۵۰ ف گرم کنین.

در مایتابه گوشت و پیاز رو تفت و سرخ کنین و نمک و فلفل و پودر سیر بزنین. با سایر مخلفات سرخش کنین

و در یک پیرکس ۹ در ۱۳ بریزین و نصف پنیر متزرلا رو روش بریزین و بذارین توی فر برای ۱۰ دقیقه

در یک کاسه آرد و شیر و تخم مرغ و ۱ ق روغن مایع و نمک رو حسابی بزنین تا یکدست بشه.

ظرف رو از فر بیرون بیارین و این مواد رو روش یکدست بریزین تا همه سطحش رو بپوشونه. باقی پنیر ها رو روش بپاشین و در فر برای ۲۵ دقیقه / تا زمانی که طلایی بشه  بپزین. بیرون بیارین بذارین خنک بشه و برش داده و سرو کنین.

کلوچه خرمایی

 

 

 

خداییش من خودم اینقدر این رو دوست دارم که نگو. از دست خودم بردم گذاشتم توی فریزر که هروقت یادم افتاد یدونه میارم بیرون و اونوقت تصور کنین که همیشه تازه است و با چایی و حتی قهوه چی مـــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه؟!

 

در ضمن اصلا فکر نکنین که من چاقم یا چاق میشم. مثل مانکن( باورش با خودتون)

 حالا میپردازیم به اصل جریان

خمیر کلوچه:

یک استیک کره یا ۱/۲ پ

آرد ۳ و ۱/۴ پ

نمک کمی

زرده ۳ عدد

ماست ۱ پ

 اول آرد و کره را با هم زده تا یکدست بشه. بعد زرده و ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و هم میزنیم تا خمیر یکدستی بشه که کمی هم چسبنده است . روش نایلون بکشین و بذارین توی یخچال نیم ساعتی که خمیر بهم بیاد.

مواد درونی کلوچه:

خرمای بی پوست و دونه که حاضریش رو اینجوری اینجا میفروشن ۱۰۰ گرم یا ۱ پ

پودرزیره کمی

دارچین کمی

گردوی پودر شده ۱/۲ پ

اینها رو در یک کاسه هم میزنیم تا یکدست بشه

پیچیدن کلوچه:

یک گلوله به اندازه یک نارنگی در دست گرد کرده و توش رو گود میکنیم و از مواد پر پیمون به اندازه ۱ ق غ پر لاش میزارین و  سرو ته این گلوله رو میبندین تا از جاییش مواد نزنه بیرون . خبی این خمیر اینه که خیلی راحت باهاش میشه کار کرد. گلوله های تو پر رو در سینی فر میچینیم و با کف دست روشون فشار میدیم تا کمی پهن بشه و بشکل کلوچه دربیاد و روش رو میتونین با مهر نقش بزنین. در فر از پیش گرم شده ۴۰۰ بمدت ۲۰- ۲۵ دیقه پخته تا حدی که رنگشون خیلی عوض نشه.

 

 

اینچلادا

 

اینچیلادا        Enchilada   

مکزیکی

مواد:

سینه مرغ دو عدد

نان لواش /یا تورتیلای نرم    ب م ک

پیاز ۱ عدد

فلفل سبز دلمه ۱ عدد

فلفل تند سبز بدلخواه ۲ عدد

فلفل چیلی بدلخواه ۱ ق ج    تازه داشتین ۱-۲ عدد

زیره ۱ ق چ

نمک و فلفل. بم ک

روغن ۳ ق

پنیر چدار یا متزرلا / یا مخلوط هردو یک پ

رب ۲-۳ غ یا گوچه فرنگی بدون پوست و تخم

روغن رو با سینه های مرغ در مایتابه ریخته دو طرفش رو سرخ میکنیم . نمک و فلفل و زیره بهش میزنیم . بیرون در بشقابی میزاریم که سرد بشه. فلفل دلمه و پیاز رو خلال کرده داخل همین میاتابه تفت میدیم تا کمی نرم بشه و بهش ۲تا گوجه خرد شده رو اضافه میکنیم

 سایر فلفلها و ادویه های تند را در این مرحله اضافه میکنیم. میتونین لوبیا سیاه پخته و ذرت را هم اضافه کنین. سینه مرغ روریش کرده و بر میگردونیم با سایر مواد مخلوط و تفت میدیم.

 در یک پیرکس  کمی سس گوجه فرنگی ریخته( بهتره که سالسا یا سس اینچلادا* باشه ) نانهای لواش رو کمی گرم میکنیم تا نرم بشه و به اندازه ۱۰ در ۱۰ سانت نان لازم داریم از مواد لای هرنان گذاشته و رول میپیچیم و داخل ظرف پیرکش روی سس ردیفی میچینیم. همه مواد که بدین شکل داخل ظرف گذاشتیم روش دوباره سس میریزیم و پنیر رو میپاشیم و برای ۱۵ دیقه در فر ۳۵۰ مبپزیم تا پنیر ذوب و مواد داغ شوند.

Enchilada sauce*   سس انچیلادا

روغن زیتون ۲ ق غ+آرد ۱ ق غ

پودر چیلی ۲ ق غ ( تنده!!!)

اب ۲ پ

پودر زیره و سیر و نمک و فلفل رویهم ۱ ق چ

سس گوجه یا پوره گوجه ۱ پ

در یک مایتابه روغن رو داغ و آرد رو تفت و باسایر مواد رو یک به یک اضافه و میزاریم چن تا جوش بزنه.