پیتزای وارونه
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط
قارچ خرد شده ۱ پ
فلفل دلمه یک نصفه هر رنگی
سس پیتزا یا marinara sauce یک شیشه بزرگ
پنیر متزرلا ۲ پ
پنیر پارمزان ۱/۲ پ
ارد ۱ پ
شیر ۱ پ
تخم مرع ۱-۲ عدد
نمک و فلفل م ب ک
ارگانو ۱/۲ ق چ
فر را روی ۳۵۰ ف گرم کنین.
در مایتابه گوشت و پیاز رو تفت و سرخ کنین و نمک و فلفل و پودر سیر بزنین. با سایر مخلفات سرخش کنین
و در یک پیرکس ۹ در ۱۳ بریزین و نصف پنیر متزرلا رو روش بریزین و بذارین توی فر برای ۱۰ دقیقه
در یک کاسه آرد و شیر و تخم مرغ و ۱ ق روغن مایع و نمک رو حسابی بزنین تا یکدست بشه.
ظرف رو از فر بیرون بیارین و این مواد رو روش یکدست بریزین تا همه سطحش رو بپوشونه. باقی پنیر ها رو روش بپاشین و در فر برای ۲۵ دقیقه / تا زمانی که طلایی بشه بپزین. بیرون بیارین بذارین خنک بشه و برش داده و سرو کنین.