Tea Scone یه شیرینی خشک انگلیسی که از اسمش معلومه شکلش مخروطی و با چای و قهوه سرو میشه.  مواد:

۲ پ ارد- ۳/۱ پ شکر- ۱ ق چ بیکینگ پودر- ۲/۱ ق چ جوش شیرین- نمک ۲/۱ ق چ - کره یخ زده ۸ ق غ- ماست یا خامه ترش ۲/۱ پ- تخم مرغ ۱ عدد- وانیل ۱ ق چ

مواد اختیاری:  پوسته رنده شده پرتغال ۱ ق چ - کشمش پلویی ۲/۱ پ- گردو ۲/۱ پ-  پسته خرد شده وهرچی که خودتون ترجیح میدین....... خلاقیت بیشمار

فر را رویه ۴۰۰ ف گرم کنین

باید کره رو بزارین یخ بزنه بعد با چاقو خیلی ریز کنین و با چنگال به تمامه مواده خشک اضافه کنین. تا به شکل ارد در بیاد. یعنی پودری شکل.

تخم مرغ رو با خامه ترش مخلوط و تویه مواده خشک با چنگال بزنین.  وانیل و پوسته پرتغال و مواده اختیاریتون رو قاطی کنین.اول موادتون شبیه یه خمیر بهم چسبیده نیست ولی وقتی خوب هم خورد یه مشت که ازش بردارین میبینین تو دستتون یه توپ تشکیل میده. اونوقته که موادتون رو تویه یه بشقابه  لبه دار به شکل دایره در اورده و بر میگردونین رویه یه سطحه صاف و شروع میکنین به بریدنش( به عکسها رجوع شود)  یا همون رویه سطحه صاف به شکل دایره مرتبش کنین.و بعد تویه سینی فر  قرار داده و ۱۵ دقیقه بپزین.

نکته خوب اینه که اگه تمامه مراحلش رو از اول تونستین تویه فوود پروسسور( مولینکس و یا غذا درست کن) بزارین  خیلی راحتتره بخصوص مخلوط کردنه کره سخت شده با مواده اردی .

 عکس: نونا