Go to fullsize imageGo to fullsize image

خوب کاپ کیکها طیف وسیعی د ارن و به همین دلیل دستوره پختهای بسیاری براشون هست. بچه ها اینا رو دوست دارن و اینجا برای تولد بچه ها به اشکال گوناکونی تزیین میشه و به مصرف میرسه. حتی برای بعضی عروسیا اونارو عروس خانوم سفارش میده. اینجا من دستوره وانیلی ساده رو میزارم برای شیوای عزیز:

مواد

شکر              ۲/۱ پ

کره               ۲/۱ پ

ارد سفید      ۱ پ

بیکینگ پودر    ۱ ق چ

تخم مرغ       ۲ عدد

وانیل             ۱ ق چ

شیر            ۱ ق غ

۱- کره را با شکر اونقدر بزن تا  نرم و کرم بشه

۲- تخم مرغ ها رو یکی  اضافه کرده حسابی هم بزن بعد دومی رو اضافه و هم بزن

۳- شیر و وانیل رو اضافه کن

۴ اردو بیکینگ پودر رو روی موادت الک کن و به ارامی هم بزن. اصولن اردو که تو کیک میکس کیکنی نباید خیلی محکم و یا زیادی هم بخوره و در قالبهای مخصوص کاپ کیک تا نصفه بریزی. و در ۳۷۵ ف ۱۴ دقیقه  بپزی.

* زمان پخت فرها با هم فرق میکنن . تست پخت کیک اینه که یه خلال دنون وسطش میزنی اگه بهش چیزی نچسبیده پخته...حرفهای که شدی با یه نگاه هم میفهمی

* وقتی از فر دراوردی میتونی با کمی خامه زده شده و میوه های دلخواه تزیین کنی/ ویا با مربا سرو کنی.

* به جای وانیل میتونی پوست لیمو یا پرتغال رنده کنی توش.

* میتونی توش میوه هایی مثل سیب + دارچین خرد شده یا موز له شده و یاکشمش بریزی.

* میتونی موادتو توی یه قیف بستنی تا ۳/۲ پر کنی  بعد توی فر بپزی وبعد روشو با خامه و دراژه تزیین کنی البته اونچه تو این شکل میبینی خامه نیست که اینها استفاده میکنن.