کاپ کیک

خوب کاپ کیکها طیف وسیعی د ارن و به همین دلیل دستوره پختهای بسیاری براشون هست. بچه ها اینا رو دوست دارن و اینجا برای تولد بچه ها به اشکال گوناکونی تزیین میشه و به مصرف میرسه. حتی برای بعضی عروسیا اونارو عروس خانوم سفارش میده. اینجا من دستوره وانیلی ساده رو میزارم برای شیوای عزیز:
مواد
شکر ۲/۱ پ
کره ۲/۱ پ
ارد سفید ۱ پ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چ
شیر ۱ ق غ
۱- کره را با شکر اونقدر بزن تا نرم و کرم بشه
۲- تخم مرغ ها رو یکی اضافه کرده حسابی هم بزن بعد دومی رو اضافه و هم بزن
۳- شیر و وانیل رو اضافه کن
۴ اردو بیکینگ پودر رو روی موادت الک کن و به ارامی هم بزن. اصولن اردو که تو کیک میکس کیکنی نباید خیلی محکم و یا زیادی هم بخوره و در قالبهای مخصوص کاپ کیک تا نصفه بریزی. و در ۳۷۵ ف ۱۴ دقیقه بپزی.
* زمان پخت فرها با هم فرق میکنن . تست پخت کیک اینه که یه خلال دنون وسطش میزنی اگه بهش چیزی نچسبیده پخته...حرفهای که شدی با یه نگاه هم میفهمی
* وقتی از فر دراوردی میتونی با کمی خامه زده شده و میوه های دلخواه تزیین کنی/ ویا با مربا سرو کنی.
* به جای وانیل میتونی پوست لیمو یا پرتغال رنده کنی توش.
* میتونی توش میوه هایی مثل سیب + دارچین خرد شده یا موز له شده و یاکشمش بریزی.
* میتونی موادتو توی یه قیف بستنی تا ۳/۲ پر کنی بعد توی فر بپزی وبعد روشو با خامه و دراژه تزیین کنی البته اونچه تو این شکل میبینی خامه نیست که اینها استفاده میکنن.