نان خامه ای
۴/۳ پ اب
۳ ق غ کره
۴/۱ ق چ نمک
ارد ۴/۳ پ
تخم مرغ ۲ تا
سفیده تخم مرغ ۱
کف سینی پخت رو چرب یا pam بزنین. فر رو ۳۷۵ ف یا ۱۹۰ سانتیگراد گرم کنین.
اب و کره و نمک رو در قابلمه کوچیکی بزارین روی شعله تا جوش بیاد. وقتی جوشید ارد رو اضافه کنین زیر شعله رو خاموش و با قاشق چوبی حسابی هم بزنین تا به یه خمیر نه شل نه سفت در بیاد . چن دیقه بزارینش تویه یه کاسه دیگه جادارتر تا سرد بشه. تخم مرغ اول رو شکسته و با خمیر حسابی مخلوط کنین. با چنگال یا همزن برقی. خوب که مخلوط شد تخم مرغ دوم رو حسابی مخلوط کنین و اخر سر سفیده تخم مرغ . از خمیرتون با قاشق غذاخوری گلوله هایی روی سینی فر بزارین . و در طبقه وسط فر ۳۵ تا ۴۵ دیقه بپزین تا کاملا طلایی و توخالی و پف کنه حسابی. بیرون بیارن و بزارین خنک بشه. خامه رو طبق دستور قبل اماده داشته باشین. اگه به ذایقتون خوش میاد گلاب به جای اسانسش اضافه کنین. من که دوست ندارم. نونها که سرد شد از وسط برش بدین و خامه لاش بزارین . یا با قیف و ماسوره اگه میتونین کار کنین خامه رو بریزین مثل قنادی از اب در میاد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات:
شمایی که امریکا هستین: unsalted butter بخرین پم pamیه اسپری برایه پخت و پز بغل روغنهاست. اردall purposeبخرین. تخم مرغ هم همیشه large .نکته برای ارد ۳ صفر cake flour بخرین که همون بغل بقیه ارد هاست. خامه همونwhipping cream بغل شیر ها. پودر قند همونconfectioners sugarبغل شکرها....
نکته :همیشه به همون ترتیبی عمل کنین که نوشته شده.
ساناز جان: راست میگی خریدنش میارزه ولی فکر کنم خونگیش یه چی دیگه باشه. راستی تویه قسمت فروزن یخچال ها هم پیدا میشه حاضریش با قیمت کمتر.