هوموس
ملیت: عربی/ یونانی/اسراییلی( مدیترانه ای)
این یه دیپه. دیپ یه جور سوس غلیظه که معمولا چیپس یا سبزیجات کوچیک شده رو درون ان زده و میخورن . قبل از غذاو به عنوانه پیش غذا.
مواد لازم:
نخود یه قوطی کنسرو
روغن زیتون نیم پیمانه
اب لیموی تازه ۳/۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
پودر نعنا/ ارده د لخواه( ر صورت مصرف ارده ۱ ق غ و نعنا ۱ ق چ)
نمک و فلفل ۱ق چ
کنسرو نخود را درون ابکش ریخته و اب ان که رفت باهمه مواد در میکسر ریخته و به شکل سوس غلیظ و یکنواخت که درامد حاضر است درون یه کاسه ریخته و در کنار چیپس یا نانهای حسابی تست شده میل کنید. با نان تافتون و لواش به قطعات یه چیپس و خشک و برشته توصیه میکنم.نان یا چیپس پیتا برای این دیپ مناسب است.
+ نوشته شده در سه شنبه هشتم آبان ۱۳۸۶ ساعت 0:41 توسط نوشین
|