ملیت: عربی/ یونانی/اسراییلی( مدیترانه ای)

 

این یه دیپه. دیپ یه جور سوس غلیظه که معمولا چیپس یا سبزیجات کوچیک شده رو درون  ان زده و میخورن . قبل از غذاو به عنوانه پیش غذا.

مواد لازم:

نخود                            یه قوطی کنسرو

روغن زیتون                    نیم پیمانه

اب لیموی تازه              ۳/۱ پیمانه 

سیر                             ۱ حبه

پودر نعنا/ ارده               د لخواه( ر صورت مصرف ارده  ۱ ق غ و نعنا ۱ ق چ)  

نمک و فلفل                  ۱ق چ

      

 کنسرو نخود را درون ابکش ریخته و اب ان که رفت باهمه مواد در میکسر ریخته و به شکل سوس غلیظ و یکنواخت که درامد حاضر است درون یه کاسه ریخته و در کنار چیپس  یا نانهای حسابی تست شده میل کنید.   با نان تافتون و لواش به قطعات یه چیپس و خشک و برشته توصیه میکنم.نان یا چیپس پیتا برای این دیپ مناسب است.