کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه

مواد لازم:
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز یه عدد
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
زعفران ساییده حل شده در اب جوش یه ق غ
نمک و فلفل ب م ک
ادویه و یا دارچین کمی در صورت تمایل
نان خشک یا ارد سوخاری نصف پیمانه
پیاز وسیب زمینی را خام رنده کرده و با یه تخم مرغ و سایر مواد خوب ورز میدیم و اگه نخواهیم ارد سوخاری اضافه کنیم باید اب پیاز و سیب زمینی را گرفته و دور بریزید. ولی افزودن ارد سوخاری علاوه بر حفظ مزه ها باعث خوشرنگ شدن کتلتها میشود. باندازه یه قاشق پر در دست گرد و بعد پهن کرده و در روغن کمی سرخ میکنید....مزیت این کتلت در عین سادگی مصرف خیلی کم روغن و نداشتن مشکل وا رفتن است..من معتقدم کتلت هرکس به شکل کف و قواره اون در میاد.
شامی:
مواد فوق را با جایگزین کردن سیب زمینی با یه پیمانه لپه پخته * و له شده + یه ق چ جوش شیرین ومنهای ادویه یا دارچین و آرد تکرار و باید گلوله های تهیه شده را گرد پهن کرده و وسط انرا یه سوراخ دیگر تعبیه کنید مثل دوناتس و بعد سرخ کنید. اگردر شکل دادن مشکل دارین از یه نعلبکی که با یه جوراب زنانه تمیز پوشانده شده استفاده نمایید یا قالب های حاضری.
۱/۲ پمانه لپه را که بپزید کافیست....از دستگاه میکسر برای تمامی موارد برای هم زدن و له کردن میتوان سوء استفاده کرد.
من کتلت را با خیارشور و گوجه عاشقشم شما هم با هرچی دوست دارین.
ایرانی ها ورژن ها مختلف از کتلت را درست میکنن مثلا بضیا توش ارد نخودچی میزنن و بعضا هویچ رنده شده پخته ...شما هم متونین ورژن خودتونو درست کنین.نوش جونتان.
پ ن میکرا جان باعث شدی من ورژن سادشو اینجا یاد اوری کنم.