Image Preview

مواد لازم:

سیب زمینی ۳ عدد

پیاز یه عدد

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

زعفران ساییده حل شده در اب جوش یه ق غ

نمک و فلفل ب م ک

ادویه و یا دارچین کمی در صورت تمایل

نان خشک یا ارد سوخاری نصف پیمانه

 پیاز وسیب زمینی را خام رنده کرده و  با یه تخم مرغ و سایر مواد خوب ورز میدیم و  اگه نخواهیم ارد سوخاری اضافه کنیم باید اب پیاز و سیب زمینی را گرفته و دور بریزید. ولی افزودن ارد سوخاری علاوه بر حفظ مزه ها باعث خوشرنگ شدن کتلتها میشود. باندازه یه قاشق پر در دست گرد و بعد پهن کرده و در روغن کمی سرخ میکنید....مزیت این کتلت در عین سادگی مصرف خیلی کم روغن و نداشتن مشکل وا رفتن است..من معتقدم کتلت هرکس به شکل کف و قواره اون در میاد.

شامی:

مواد فوق را با جایگزین کردن سیب زمینی با  یه پیمانه لپه پخته * و له شده + یه ق چ جوش شیرین ومنهای ادویه یا دارچین و آرد  تکرار و باید گلوله های تهیه شده را گرد پهن کرده   و وسط انرا یه سوراخ دیگر تعبیه کنید مثل دوناتس و بعد سرخ کنید. اگردر شکل دادن مشکل دارین از یه نعلبکی که با یه جوراب زنانه تمیز پوشانده شده استفاده نمایید یا قالب های حاضری.

 ۱/۲ پمانه لپه را که بپزید کافیست....از دستگاه میکسر برای تمامی موارد برای هم زدن و له کردن میتوان سوء استفاده کرد.

من کتلت را با خیارشور و گوجه عاشقشم شما هم با هرچی دوست دارین.

ایرانی ها ورژن ها مختلف از کتلت را درست میکنن مثلا بضیا توش ارد نخودچی میزنن و بعضا هویچ رنده شده پخته ...شما هم متونین ورژن خودتونو درست کنین.نوش جونتان.

پ ن میکرا جان باعث شدی من ورژن سادشو اینجا یاد اوری کنم.