خانومای خوشگل برایه درست کردنه این کیک:( من نمیدونم شاید اقایون هم مایلن بسم الله.....)

 

 

 

ارد ۴/۳ پ ۳ صفر باشه

شکر ۴/۳ پ

بیکینگ پودر ۴/۳ ق چ                                               

نمک یه کوچولو

تخم مرغ ۴ تا                                                    

وانیل ۱ق چ

فرو ۴۰۰ ف گرم کنین

میکسره برقیتون رو بردارین تویه یه کاسه  تخم مرغ و بیکینگ پودر و وانیل و شکر رو رویه سرعته بالا ۵ دیقه هم بزنین شدیدا

ارد رو اضافه کنین و هم بزنین. و در یه سینی فر کاغذ روغنی چرب شده رو قرار داده و مواد رو توش بریزین و صاف کنین و در فر برایه ۸ دیقه یا وقتی که طلایی پررنگ شد بپزین.

بیرون بیارین تا سرد بشه کاغذ رو جدا کنین و به ۴ قسمت مساوی کرده رویه هر قسمت خامه زده شد با پودره قند و وانیل رو بمالین تا ۴ لایه رویهم قرار بگیره و لایه اخر رو هم خامه بزنین. یه روز بزارین تویه یخچال بمونه تا رطوبت خامه رو بهخودش بگیره تا فرداش اماده و خوشمزه در خدمت شماست.

برایه تزیین چن پیشنهاد:

روش پودرکاکایو یا نسکافه الک کنین

میوه تازه برش بدین  قرار بدین                          

شکلات رو با پوست کن خراش بدین و بریزین رویه کیک.... خلاقیت بیشمار

 

 یه خبر خوب که رولت دستورش همینه فقط برایه پیچوندن به شکله لوله دستوری هست که بعدا توضیح میدم.

 پ. ن. ۱ ارد سه صفر یعنی اردی که خیلی نرم و ریزه و مخصوصه بعضی کیکهاست اگه باشه خیلی بهتره . نباشه میتونی ارد سفید رو چن بار الک ریز کنی. قبلن ها که مغازه میرفتی به این اسم بود.

پ ن ۲ در مورده مدت پخته کیک بهتره که به فر هایه موجودتون رجوع کنین چون فر گازی با فره برقی خیلی فرق میکنهو فره برقی حرارته همگن تری داره و اگه هرکس با فرخودش کار کنه قلقش دستش میاد پس در مورده زمانه پخته کیک از رویه دستور نرین. بهتره که دقایقه اخر رو خودتون مانیتوور کنین. نشونه کیکه پخته بعد از رنگش میتونین یه خلاله دندون یا چوب کبریت یا چنگال و یا کارد رو در وسطه کیک بزنین و اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته. با توجه به نازکی این کیک  بیشتر به رنگش اعتماد میکنیم.

پ.ن. ۳ اگه من به زبون محاوره ای مینویسم برایه اینه که هرکی در نوشتن یک روشی رو انتخاب میکنه  .

پ. ن. ۴ موقع قرار دادن کیک و شیرینی همیشه طبقه وسط فررو انتخاب کنین. مگر غیر این قید بشود.