تقدیم به شیلای عزیزم.

برای اینکار کاسه و سر همزنتون رو بزارین تو فریزر کاملا سرد بشه یک ساعت- خامه مایع( خیلی سرد باشه) - پودر قند خیلی نرم و مرغوب- وانیل ................... پودر کاکایو / یا نسکافه/ یا هر اسانسی که دوست دارین. 

Step 1  خامه رو در کاسه بریزین

Step2 شروع کنین با سرعت متوسط بالا زدن

Step3به ازای هر نصف پیمانه ۲ ق غ پودر قند و اسانس رو اضافه کنین.

Step3وقتی سفت شد واستین دست نگه دارین اونموقعی رو در نظر بگیرین که کیک خامه ای حاضری رو دولپی میخورین.... بیشتر بزنین کره میشه.

این روش ۱۰۰٪ جواب میده .  اگه خامه مایع هم نباشه من یادمه تو ایران جواب میداد.  شکرشم بچشین کم بود اضافه بریزین.