طرز زدن خامه برایه کیک
تقدیم به شیلای عزیزم
.

برای اینکار کاسه و سر همزنتون رو بزارین تو فریزر کاملا سرد بشه یک ساعت- خامه مایع( خیلی سرد باشه) - پودر قند خیلی نرم و مرغوب- وانیل ................... پودر کاکایو / یا نسکافه/ یا هر اسانسی که دوست دارین.
خامه رو در کاسه بریزین
شروع کنین با سرعت متوسط بالا زدن
به ازای هر نصف پیمانه ۲ ق غ پودر قند و اسانس رو اضافه کنین.
وقتی سفت شد واستین دست نگه دارین اونموقعی رو در نظر بگیرین که کیک خامه ای حاضری رو دولپی میخورین.... بیشتر بزنین کره میشه.
این روش ۱۰۰٪ جواب میده . اگه خامه مایع هم نباشه من یادمه تو ایران جواب میداد. شکرشم بچشین کم بود اضافه بریزین.
+ نوشته شده در چهارشنبه هفدهم بهمن ۱۳۸۶ ساعت 20:37 توسط نوشین
|