فصل پاییز که میشه سیب زیاد پیدا میشه سیبها تنوع خیلی زیادی دارن. در پخت و پز سیبهایی که ته مزه ترشی دارن خوشمزه ترن.

برای درست کردن کیکهای کوچک سیب به مواد زیر احتیاج دارین:

سیب متوسط ۲ عدد

شکر یک پ

دارچین یک ق غ

جوش شیرین ۱ ق چ

بیکینگ پودر ۱ ق چ

آرد ۲ پ

کره ۸ ق غ

ماست ۱ پ

کمی نمک( نمک همیشه در شیرینی پزی حکم روح انگیز رو داره!!!!)

تهیه:

مواد خشک رو  منهای شکر با هم در یک کاسه مخلوط کرده و کنار میذاریم.

کره و ۱تخم مرغ و ماست رو با میکسر برقی خوب هم میزنیم و

سیب رو پوست و خرد میکنیم و ازینجا به بعد با یک قاشق چوبی بزرگ همه مواد حشک و تر رو با سیبها هم میزنیم. خمیر غلیظی به دست میاد. داخل قالب مافین رو کاغذ میندازیم و از مواد به اندازه یک ق غ داخل هر کاغذمیریزیم و روی هر کیک کمی شکر میپاشیم.

فراموش نکنین که فر باید روی ۴۰۰ داغ شده و بعد کیکها به مدت۱۵ دقیقه پخته میشه. بیارین بیرون بذارین سرد بشه. نوش جونتون.

 

نکته اضافی: من داخل مواد خشک مقدار زیادی فلکس ریختم که پودر همون تخم کتون هست. در مورد خواصش بعدا مینویسم.

این کیک خوشمزه کاری هست از:

http://www.cookingforseven.com/?s=apple+muffin

ا