پرتزل

pretzelیک اسنکsnack محسوب میشه و اسنکها از خانواه شکم پر کن هستند. اینجا مغازه هایی هستن که
فقط کارشون درست کردن پرتزل هست. بچه ها طرفدارشن. و من همچنین!
مواد:
آرد بمقدار کافی
آب گرم ۱ لیوان
مخمر یک بسته / ۲ ق چ
شکر ۱ ق چ
نمک ۲ ق چ
کره ۲-۳ ق غ
طبق معمول برای خمیر درست کردن ( به فیلم پیتا رجوع شود) مخمر رو در کاسه محتوی آب گرم ریخته شکر را اضافه و میگذاریم مخمر زنده و کف کند بالا بیاید. حدود ۵ دیقه. و کره و نمک و ارد رو میریزیم تا حدی که خمیر بدست نچسبد و زیادی خشک نشود. خمیر رو در جایی گرم برای ۱ ساعت استراحت میدهیم و خمیر که دو برار شد حجمش. فر رو روی ۴۵۰ ف گرم میکنیم و خمیر رو بروی سطحی بر میگردونیم و به ۱۰ قسمت کرده هر قسمت رو بشکل لوله در آورده که ۱ متر حدودا درازا دارد. و سپس بشکل ضربدر مطبق شکل در میاوریم و روی خمیر ها تخم مرغ زده و نمک درشت میزنیم و در فر برای ۱۵ دیقه میپزیم تا قهوه ای بشه از فر که در آوردین کره بمالین تا نرم و خوشبو بشه. اگر دوست دارین میتونین نمک درشت رو حذف کنین و بجاش وقتی از فر بیرون آوردین بعد از آغشتن به کره در شکرو دارچین بزنین. پرتزل گرم و نرمش خیلی خوشمزه است. نوش جان
راه دوم: وقتی که شکل دادین به پرتزل ها یک قابلمه رو تا نصفه آب کنین و ۲/۱ پ جوش شیرین اضافه کنین و بزارین بجوشه و پرتزل ها رو در حالیکه خمیر هسند بمدت ۳۰ ثانیه توی قابلمه جوش بدین و بزارین رو کاغذ تا آبش بره و بعد در سینی بزارین زرده تخم مرغ برس کنین و بپزین. اینطوری پرتزلها متفاوت / بنظر من کشدارو نرم تر میشن.