اشپزخونه

نان پیتا

+ نوشته شده در پنجشنبه شانزدهم آبان ۱۳۸۷ ساعت 19:25 توسط نوشین  | 
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !
  • خانه
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • عناوین نوشته ها
نوشته‌های پیشین
  • بهمن ۱۳۹۰
  • آبان ۱۳۹۰
  • تیر ۱۳۹۰
  • خرداد ۱۳۹۰
  • اسفند ۱۳۸۸
  • آذر ۱۳۸۸
  • مهر ۱۳۸۸
  • خرداد ۱۳۸۸
  • اردیبهشت ۱۳۸۸
  • فروردین ۱۳۸۸
  • اسفند ۱۳۸۷
  • بهمن ۱۳۸۷
  • دی ۱۳۸۷
  • آذر ۱۳۸۷
  • آبان ۱۳۸۷
  • مهر ۱۳۸۷
  • شهریور ۱۳۸۷
  • مرداد ۱۳۸۷
  • تیر ۱۳۸۷
  • خرداد ۱۳۸۷
  • اردیبهشت ۱۳۸۷
  • فروردین ۱۳۸۷
  • اسفند ۱۳۸۶
  • بهمن ۱۳۸۶
  • دی ۱۳۸۶
  • آذر ۱۳۸۶
  • آبان ۱۳۸۶
پیوندها
  • شیرمال
  • کی سا دیا
  • میگو اسکمپی
  • ترامیسو
  • کتلت حسابی
  • ناگت مرغ
  • برانی اسفناج
  • پارا فی
  • لطیفه
  • میرزا قاسمی
  • کیویسکی
  • لیموناد
  • اپل کریسپ
  • طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
  • خورشت هویچ
  • حلوا
  • سالاد ميگو
  • رولت
  • مافین هویچ
  • خوراك بادمجون
  • نان خامه ای
  • طرز زدن خامه برایه کیک
  • پلو به سبک چینی
  • کیک خامه ای
  • کوکوی مرغ
  • تی اسکن
  • کرم بروله
  • اش گوجه فرنگی
  • اندازه گیری
  • کیک هویچ
  • حلیم
  • کارامل سیب
  • کیکه عروسی
  • باقلوای یونانی
  • پنکیک
  • قاشقه شکولاتی
  • ساندویچ فیلی استیک
  • براونی
  • ساندویچه رست بیف
  • کوکی
  • سوپ فوری
  • سرکه بالسامیک
  • نان کشمشی
  • بربری
  • استرامبولی
  • پيتزاى تابه اى
  • گردویی تا قرابیه
  • کاپ کیک
  • سس سالاد مامانم
  • مرغ مارسالا
  • حلیم بادمجون اخ جون
  • کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
  • تبولی
  • سالسا
  • هوموس
BLOGFA.COM