زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر یک قاشق

روغن یا کره ۱ پ

آرد برنج ۳-۴ پ

شربت ۴/۳ پ

گلاب ۴/۱ پ

هل ۱ ق چ

ابتدا شربت را تهیه میکنیم. بدین منظور ۲ پ شکر را با ۱ پ اب میگذاریم جوش بیاد و ۳ دیقه بجوشه. میگذاریم خنک شود

در یک کاسه با همزن برقی شکر و زرده ها را زده تا سفید و کرم شود. روغن و هل و شربت و گلاب را اضافه و با همزن میزنیم تا یکنواخت شود. کم کم آرد برنج را آضافه میکنیم. تا خمیر نرمی بدست بیاد.

از خمیر گلوله هایی به اندازه یک فندق گرفته و با مهر مخصوص روی ان فشار میدهیم تا پهن شوند و بشکل گل دربیاد. روی گلها خشخاش یا خرف میپاشیم و در سینی میگذاریم و در ۳۵۰ درجه ف برای ۱۵-۲۰ دیقه میپزیم . شیرینی ها باید سفید بمانند. بیرون آورده و خنک کنید و سپس از سینی جدا کنید.

* اگر دست رسی به پرس کوکی کاتر دارین برای قالب زدن ازآن استفاده کنین. سریعتر هست.