یک شیرینی بنام و اصیل فرانسوی. ظاهرا قضیه این بوده که یک شیرینی پز فرانسوی وقتی قرابیه درست میکرده خشک میشدن و بعدش برای جلوگیری ازضرر تصمیم میگیره دوتا شو با یک چی مثل چسب( گناشی/ مربایی/..) بهم بچسبونه که هم قیافه اش جدیدبشه و هم رطوبتش تامین.

خود شیرینی در اصل یک مرنگی هست که با پودر بادوم درست میشه و برای اینکار میتونین از دستور زیر استفاده کنین:

-پودر بادوم بسیار اعلا۳/۴ پ( که میتونین با بادم پوست گرفته شده و آسیاب کردن و از الک رد کردن تهیه کنین)

-پودر قند ۱ پ

-سفیده تخم مرغ ۲ عدد

-شکر ۱/۴ پ

رنگ غذا به دلخواه یک تا چند قطره

ابتدا پودر بادوم و پودر شکر رو توی آسیاب با هم یک دیقه خوب میکس کنین و بذارین کنار. سفیده ها روبا همزن برقی بزنین و وقتی کف کرد شکر رو کم کم حین زدن اضافه کنین تا حسابی مخلوط بشه.وقتی از کف کاسه که سر و ته کنین نریزه آماده است. ازینجا به بعد همزن رو خاموش کنین و به شکل دورانی طوری که قاشق چوبی فقط به دیواره کاسه بخوره پودر بادوم و قند رو قاطی کنین میتونین رنگ اضافه کنین رنگ مجاز خوراکی البته. یکی دو قطره رنگ کرنگ و ۵-۸ قطره رنگ پررنگ میده.

روی یک کاغذ روغنی با یک ماسوره ساده و قیف گلوله هایی به اندازه ۵ تومنی بزنین. (   هنوز ۵ تومنی هست اصلا؟!) بزارین توی فر ۳۰۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دیقه تا کاملا خشک بشن. بیرون بزارین و خنک که شد از کاغذ براحتی باید جدا بشن. دوتا دوتا جفت کنین اشون.

از گناش که دستورش توی آرشیو هست یک قاشق روی یک شیرینی گذاشته و شیریی دوم رو بچسبونین تا ساندویچ بشن.

 

این شرینی با رطوبت نرم میشه پس اگر خواستین توی ظرف در بسته و یخچال نگهداری کنیین. دیگه هم فکر نکین که شق القمره. چون خیلی آسونتر از اونیه که فکر میکنین.