پانزانلا

یک سالاده ایتالیایی :
نان باگت ۱ عدد که به مکب های کوچیک بریده باشین رو با ۳ ق روغن زیتون تو مایتابه تفت بدین تا کمی طلایی بشه
گوجه ۱ عدد به مکب های کوچی بریده بشه
خیار ۱ عدد، پیاز ۱/۲ ، زیتونه بدونه ۳ ، ریحون ۱۰۰ گر م ، فلفل دلمه ۱/۲ ،۲ ق caper اینها همه خورد شده با هم مخلوط میشن در یک کاسه که جای کافی برای هم زدن داره
اگر دوست دارین به این پنیر فتا هم میتونین اضافه کنین .
سس:
برای سس این سالاد ۲/۱ پ روغن زیتون رو با یک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل وخردل دیجون ۱ ق میکس و رو ی سالاد یه ساعت قبل از اینکه سرو کنیم ریخته و در دمای اتاق میزاریم تا مزها به خورده هم برن.
این سالاد خیلی با مزاقه ما ایرونی ها جوره نوش جان.
+ نوشته شده در دوشنبه ششم تیر ۱۳۹۰ ساعت 6:33 توسط نوشین
|