یک سالاده ایتالیایی :
نان باگت ۱ عدد که به مکب های کوچیک بریده باشین  رو با ۳ ق  روغن زیتون تو مایتابه تفت بدین تا کمی طلایی بشه
گوجه ۱ عدد  به مکب های کوچی بریده بشه
خیار ۱ عدد، پیاز ۱/۲ ، زیتونه بدونه ۳   ، ریحون ۱۰۰ گر م ، فلفل دلمه ۱/۲  ،۲ ق  caper  اینها همه خورد شده با هم مخلوط میشن در یک کاسه که جای کافی برای هم زدن داره
اگر دوست دارین به این پنیر فتا هم میتونین اضافه کنین .
سس:
برای سس این سالاد ۲/۱ پ  روغن زیتون رو با  یک حبه سیر رنده شده  و نمک و فلفل وخردل  دیجون ۱ ق  میکس و رو ی سالاد یه ساعت قبل از اینکه سرو کنیم ریخته و در دمای اتاق میزاریم تا مزها به خورده هم برن.
 این سالاد خیلی با مزاقه ما ایرونی ها جوره نوش جان.