وقتی موزهاتون تیره میشه و به مصرف خوردن نمیرسه برای این کیک استفاده اش کنین. اگر وقت ندارین میتونین فریزش کنین و هروقت خواستین تو کیک بریزین. این کیک فوقالعاده خوشمزه است و وقتی درست بشه تو خونه دووم نمیاره.

Banana Cake

موز له شده یک پ

شکر ۱و نیم پ

آرد کیک ۱ و نیم پ(اگر حاضریش در دسترس نیست: آرد معمولی هر دو پیمانه اش که با ۱/۴ پ نشاسته ذرت مخلوط بشه آرد کیک میده)

تخم مرغ ۲ عدد

کره نرم شده نصف پ

 جوش شیرین ۱ ق چ( چایخوری ازون کوچیک ها نه ازون مرباخوری هاش)

وانیل ۱ ق چ(مرباخوری)

خامه ترش یا ماست ۴/۱ پ

کره رو بذارین بیرون نرم بشود و  باشکر و با همزن برقی میزنیم . وانیل و موز و خامه ترش و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم و میزنیم و آرد و جوش شیرین رو با قاشق بزرگ(چوبی) وارد کیک میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فر ۳۵۰ بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه میپزیم . دست آخر یک خلال چوبی رو میزنیم ببینیم تمیز میاد بیرون . کیک آماده است.

اگر دوست دارین گردو خرد شده اضافه کنین.