کیک موز
وقتی موزهاتون تیره میشه و به مصرف خوردن نمیرسه برای این کیک استفاده اش کنین. اگر وقت ندارین میتونین فریزش کنین و هروقت خواستین تو کیک بریزین. این کیک فوقالعاده خوشمزه است و وقتی درست بشه تو خونه دووم نمیاره.
موز له شده یک پ
شکر ۱و نیم پ
آرد کیک ۱ و نیم پ(اگر حاضریش در دسترس نیست: آرد معمولی هر دو پیمانه اش که با ۱/۴ پ نشاسته ذرت مخلوط بشه آرد کیک میده)
تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم شده نصف پ
جوش شیرین ۱ ق چ( چایخوری ازون کوچیک ها نه ازون مرباخوری هاش)
وانیل ۱ ق چ(مرباخوری)
خامه ترش یا ماست ۴/۱ پ
کره رو بذارین بیرون نرم بشود و باشکر و با همزن برقی میزنیم . وانیل و موز و خامه ترش و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم و میزنیم و آرد و جوش شیرین رو با قاشق بزرگ(چوبی) وارد کیک میکنیم و در قالب چرب شده ریخته و در فر ۳۵۰ بمدت ۳۵-۴۰ دقیقه میپزیم . دست آخر یک خلال چوبی رو میزنیم ببینیم تمیز میاد بیرون . کیک آماده است.
اگر دوست دارین گردو خرد شده اضافه کنین.
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و سوم فروردین ۱۳۸۸ ساعت 22:2 توسط نوشین
|