شامی
گوشت نیم کیلو
پیاز یکی و نصفی درشت
آرد نخود چی ۱-۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد پوست کنده
نمک و فلفل و زردچوبه ب م ک
(اضافه کردن ادویه جات دیگه مثل کاری و یا زعفرون و یا میخک به میل خودتون
یکعده سبزیجات معطر هم مثلا ترخون/ مرزه اضافه میکنن)
در دستگاه یک دو سه :پیاز رو خرد وله کنین و سیب زمینی رو بهش اضافه کنین باز له بشه و در یک کاسه برش گردونده و بهش ارد نخودو گوشت رو در حدی که مواد سفت نشه اضافه میکنیم /ور- زش میدیم و در روغن داغ شده به اندازه یک نارنگی کف دست گرد و وسطش سوراخی میزنیم و سرخ میکنیم . دوطرفش که سرخ شد. در مایتابه یک پیاز و گوجه رو حلقه کرده و در مایتابه چرب میچینیم و شامی ها رو روش میچینیم تا چنتا جوش بزنه و آماده مصرفه.
اضافات:
اگر شامی رو با لپه پخته له شده تهیه کنید و ۱ ق چ هم جوش شیرین بزنین بهش شامی پوکه گفته میشه.
اگر مشکل شکل دادن دارین روی یک نعلبکی یک جوراب زنونه نازک تمیز دست اول نپوشیده رو بکشین و از گلوله رویش بزارین و بشکل دایره و سوراخ بزنین و در روغن وارونه کنید تا سرخ بشه.