fajitaیک غذای مکزیکی و سریع که اگر رو اندازه خورده بشه یک غذای رزیمی هم هست.

 

ادویه فهیتا:

 نشاسته۱ ق چ

پاپریکا ۱ ق چ

قرص مرغ۴/۳ ق چ پودر شده

زیره۴/۱ ق چ

فلفل کاین۴/۱ ق چ

فلفل چیلی۲ ق چ

نمک۱ ق چ

پودر سیر۲/۱ ق چ

پودر پیاز۲/۱ ق چ

 پودر شکر۱ ق چ

 تمام مواد رو باهم مخلوط و توی یک شیشه درب دار نگهداری کنین.

مواد لازم برای فهیتا:

سینه مرغ ۲ عدد

پیاز بزرگ ۱ عدد

فلفل دلمه ۱ عدد

 گوجه فرنگی ۱ عدد

پیاز و فلفل سبز رو خلال کرده و توی کمی روغن تفت میدیم ولی مغز پخت نشه

سینه های مرغ رو نواری شکل ببرین و در ۱-۲ ق  از ادویه مذکور و کمی روغن زیتون و ابلیمو بخوابونین

 یا اگر وقت ندارین به پیاز و فلفل اضافه کنین و روی شعله زیاد تفت بدین.

نون لواش رو به اندازه یک ساندویچ بریده و از مواد به اندازه ۲ قاشق پر کنین.

 موادی جانبی برای پر کردن ساندویچ:

-سالسا و پنیر چدار با این ساندویچ خوشمزه میشه

- در کنارش میتونین ۲ پ برنج رو کته بزارین و موقی که اب برنج میجوشه ۱ ق از ادویه و  ۱ گوجه خرد شده و  ۲/۱ پ ذرت و ۲/۱ پ نخود فرنگی رو مخلوط و دم بزارین و در کنار این غذا سرو کنین.

-کاهو و گوجه ریز شده