اینچیلادا        Enchilada   

مکزیکی

مواد:

سینه مرغ دو عدد

نان لواش /یا تورتیلای نرم    ب م ک

پیاز ۱ عدد

فلفل سبز دلمه ۱ عدد

فلفل تند سبز بدلخواه ۲ عدد

فلفل چیلی بدلخواه ۱ ق ج    تازه داشتین ۱-۲ عدد

زیره ۱ ق چ

نمک و فلفل. بم ک

روغن ۳ ق

پنیر چدار یا متزرلا / یا مخلوط هردو یک پ

رب ۲-۳ غ یا گوچه فرنگی بدون پوست و تخم

روغن رو با سینه های مرغ در مایتابه ریخته دو طرفش رو سرخ میکنیم . نمک و فلفل و زیره بهش میزنیم . بیرون در بشقابی میزاریم که سرد بشه. فلفل دلمه و پیاز رو خلال کرده داخل همین میاتابه تفت میدیم تا کمی نرم بشه و بهش ۲تا گوجه خرد شده رو اضافه میکنیم

 سایر فلفلها و ادویه های تند را در این مرحله اضافه میکنیم. میتونین لوبیا سیاه پخته و ذرت را هم اضافه کنین. سینه مرغ روریش کرده و بر میگردونیم با سایر مواد مخلوط و تفت میدیم.

 در یک پیرکس  کمی سس گوجه فرنگی ریخته( بهتره که سالسا یا سس اینچلادا* باشه ) نانهای لواش رو کمی گرم میکنیم تا نرم بشه و به اندازه ۱۰ در ۱۰ سانت نان لازم داریم از مواد لای هرنان گذاشته و رول میپیچیم و داخل ظرف پیرکش روی سس ردیفی میچینیم. همه مواد که بدین شکل داخل ظرف گذاشتیم روش دوباره سس میریزیم و پنیر رو میپاشیم و برای ۱۵ دیقه در فر ۳۵۰ مبپزیم تا پنیر ذوب و مواد داغ شوند.

Enchilada sauce*   سس انچیلادا

روغن زیتون ۲ ق غ+آرد ۱ ق غ

پودر چیلی ۲ ق غ ( تنده!!!)

اب ۲ پ

پودر زیره و سیر و نمک و فلفل رویهم ۱ ق چ

سس گوجه یا پوره گوجه ۱ پ

در یک مایتابه روغن رو داغ و آرد رو تفت و باسایر مواد رو یک به یک اضافه و میزاریم چن تا جوش بزنه.