اینچلادا
اینچیلادا Enchilada
مکزیکی
مواد:
سینه مرغ دو عدد
نان لواش /یا تورتیلای نرم ب م ک
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ۱ عدد
فلفل تند سبز بدلخواه ۲ عدد
فلفل چیلی بدلخواه ۱ ق ج تازه داشتین ۱-۲ عدد
زیره ۱ ق چ
نمک و فلفل. بم ک
روغن ۳ ق
پنیر چدار یا متزرلا / یا مخلوط هردو یک پ
رب ۲-۳ غ یا گوچه فرنگی بدون پوست و تخم
روغن رو با سینه های مرغ در مایتابه ریخته دو طرفش رو سرخ میکنیم . نمک و فلفل و زیره بهش میزنیم . بیرون در بشقابی میزاریم که سرد بشه. فلفل دلمه و پیاز رو خلال کرده داخل همین میاتابه تفت میدیم تا کمی نرم بشه و بهش ۲تا گوجه خرد شده رو اضافه میکنیم
سایر فلفلها و ادویه های تند را در این مرحله اضافه میکنیم. میتونین لوبیا سیاه پخته و ذرت را هم اضافه کنین. سینه مرغ روریش کرده و بر میگردونیم با سایر مواد مخلوط و تفت میدیم.
در یک پیرکس کمی سس گوجه فرنگی ریخته( بهتره که سالسا یا سس اینچلادا* باشه ) نانهای لواش رو کمی گرم میکنیم تا نرم بشه و به اندازه ۱۰ در ۱۰ سانت نان لازم داریم از مواد لای هرنان گذاشته و رول میپیچیم و داخل ظرف پیرکش روی سس ردیفی میچینیم. همه مواد که بدین شکل داخل ظرف گذاشتیم روش دوباره سس میریزیم و پنیر رو میپاشیم و برای ۱۵ دیقه در فر ۳۵۰ مبپزیم تا پنیر ذوب و مواد داغ شوند.
Enchilada sauce* سس انچیلادا
روغن زیتون ۲ ق غ+آرد ۱ ق غ
پودر چیلی ۲ ق غ ( تنده!!!)
اب ۲ پ
پودر زیره و سیر و نمک و فلفل رویهم ۱ ق چ
سس گوجه یا پوره گوجه ۱ پ
در یک مایتابه روغن رو داغ و آرد رو تفت و باسایر مواد رو یک به یک اضافه و میزاریم چن تا جوش بزنه.