Green Tea

این روزا من معتاد به چای سبز شدم. علتش هم اینه که در مطالب مختلف از مجلات مختلف خوندم که با داشتن انتی اکسیدان فراوان - ماده ای بنام ECGC  میتونه باعث سوخت و ساز مواد بیشتر بشه و بعبارتی دیگه متابولیسم رو بالا میبره. برای این منظور باید سعی کنین مقدر زیادی از چای سبز را روزانه بنوشید. که بهتر هست سه لیوان کافین دار و باقی رو بصورت بی کافیین مصرف کنین . چون کافیین زیاد برای بدن خوب نیست و اینسامنیا( بیخوابی) از عوارض اولیه هست.

 از خواص دیگه :

ضد سرطان

پایین اوردن کلسترل بد

ضد انعقاد خون و مفید برای قلب

 ضد عفونت و تورم

 ایمنی سیستم بدن

ضد روماتووییدارتریز 

----------------------------

 برای درست کردن چای سبز باید اب که جوشید ۳ دیقه خاموش و سرد بشه و بعد رو چایی بریزین و ۵ دیقه دم کنین. یک قاشق عسل برای شیرین کردنش و گل بهار نارنج برای طعم عوض کردنش / اضافه کردن لیمو ترش / یا هرچی که مذاقتون شایسته و بایسته است رو پیشنهاد میکن.

 خب دروغ هم نگم اینجا کلی مدلهی مختلف لیپتون و تی بگ( چای کیسه) هست که من از نوع جاسمن و پرتغالیش استفاده میکنم ولی شما میتونین یه تیکه پوست پرتغال یا گا بهار نارنج یا هل و هرچی که خوشتون میاد.... اضافه کنین . نوشابه چای سبز هم موجود هست در بازار ما.  

+ نوشته شده در  پنجشنبه چهارم مهر 1387ساعت 18:50  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن 1390
آبان 1390
تیر 1390
خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اسفند 1388
آذر 1388
مهر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387
دی 1387
آذر 1387
آبان 1387
مهر 1387
شهریور 1387
مرداد 1387
تیر 1387
خرداد 1387
اردیبهشت 1387
فروردین 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
دی 1386
آذر 1386
آبان 1386
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده