یه کرم و دسره فرانسوی . خیلی خوشمزه نزدیک به مزه کرم کارامل. اگه کلسترول دارین اصلا اینجا وا

ینستین که براتون خوب نیست. ولی خیلی خوشمزه.

خامه مایع۲ پ

شیر نصف پ

وانیل یک و نیم ق چ

زرده تخم مرغ ۵ تا

شکر ۲/۱ پ

 نمک یه کوچولو

اب جوش ب م ک

شیر و خامه و وانیل رو رویه اتش به ملایمت گرم کنین و کنار بزارین و فر رو رویه ۳۲۵ ف گرم کنین ظرف نشکن رو تویه یه ظرفه بزرک پیرکس که  بعدن بایدپره ابجوش بشه رو اماده کنین . در کاسه  دیگه زرده و شکر و نمک رو حسابی بزنین تا کمرنگ شه و مایع گرم رو کم کم به این اضافه کنین اگه یهو بریزین میبره و به خاطره اینه که تخم مرغ ها میپزه . به ابن کار تمپرینگ میگن. حسابی که مواد هم خورد داخله ظرف بریزین و تویه فر برایه ۴۵ تا ۵۰ دیقه به روش بن ماری* بپزین. وقتی حاضره که مثله ژله بسته بشه یا یه کارد که بزنین توش تمیز بیاد بیرون . وقتی حاضر شد  باید تویه اشپزخونه سرد بشه و چن ساعت

 هم تویه یخچال سرد بشه. "موقع سرو کمی شکر میپاشن روش و با ترچ شکر رو میسوزونن تا کارامل بشه." ازونجا که ترچ نداریم. میتونین ۱ پ شکر رو با کمی اب که فقط خیس بشه تویه یه ظرف کوچیک رویه شعله بزارین تا شکر قهوه ای بشه ولی نسوزه. خیلی دقت کنین . بالا سرش واستین. و دسته اخر این سسه کارامل رو رویه دسرتون سرو کنین. وحشت نکنین خیلی اسونتر از اونیه که فکرش رو کنین.

*بن ماری یا حمومه ابه گرم برایه دسر هایی که نباید شعله مستقیم پخته بشوند بکار میره و برایه این کار: ظرفه پخت تویه ظرفه پیرکسه بزرگتری که ابه جوش توش میریزیم قرار میگیره. برایه بهتر دیدنه مراحله این دسر به این فیلم مراجعه میکنین . ولی موادش کم و بیش فرق میکنه. من سعی کردم کمی سبکتر درستش کنم:   http://www.youtube.com/watch?v=gpr9lDltc24

+ نوشته شده در  سه شنبه دوم بهمن ۱۳۸۶ساعت 1:4  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن ۱۳۹۰
آبان ۱۳۹۰
تیر ۱۳۹۰
خرداد ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
آبان ۱۳۸۶
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده