Free Image Hosting at allyoucanupload.com  

 خب دیگه نوبتی هم باشه میرسه به این باقلوا تقدیم به شری جون که عاشقشه و من امیدوارم که بهش که رسیدی حالا به پایه هم پیر شین.

توضیحه واضحات: این باقلوا* زاده کشوره یونانه و با باقلوایه یزد فرق داره کلن شیرینی هایه سنتی ما با داشتن گلاب و هل فراوان زیاد با ذایقه خارجی خوش ایند نیست. به هر حال امریست سلیقه ای.

خمیر: از ورقه هایه بسیار نازکی تهیه شده نازکتر از کاغذ که به همین علت باید با خمیر سریع کار شه که خشک بشه همانا و خرد شدن همانا. به تعداد مصرف از ورقه ها که بر میدارین باید سایره خمیر رو همیشه با حوله مرطوبی بپوشونین. این خمیر رو از قسمته خمیرهایه فروزن تویه استور بخرین. بنامهphyllo doughکه به شکله sheet میاد. من تویه ایران این باقلوا رو دیدم به اسمه باقلوایه لبنانی تویه شهروند میفروختن. ولی عمرن اگه این باقلوا عرب باشه. پس احتمال زیاد داره که خمیرش رو در ایران پیدا کنین.

مواد : خمیره فیلو یه بسته-  پودره گردو ۲۵۰ گرم- شکر ۲۰۰ گرم به شکله پودر -هل یا دارچین ۱ ق چ-کره اب شده به مقداره لازم (۲ فنجون)

مواده شربت: ۲ پ شکر- ۱ پ اب- ۴/۱ ق چ  جوهر لیمو یا ۱ ق ابلیمو تازه.....مواد رو در یه قابلمه کوچیک بجوشونین تا یه کم غلیظ بشه و خاموش کنین تا سرد بشه.

 فر را در ۴۰۰ ف گرم کنین .تویه یه پیرکس۱۳در ۹ که کفه ش رو با کره اغشته کردین دو ورقه از خمیر رو گذاشته با برس کره روش بمالین تا تمامه سطحش رو بپوشونه و این ورقه ها رو تا ۸ ورق تکرار کنین. گردو و شکر و هل رو مخلوط کنین و رویه ورقه ها بریزین تا تمامه سطحش رو بپوشونه  مجددا ۸ ورقه رو به روشه قبل تکرار کنین بزارین روش. با یه چاقویه نوکتیز باقلوا رو به شکل لوزی ببرین و حالا باقی کره اب شده رو به خورده باقلوا ها بدین. پیرکس را در فر بزارین  تا طلایی و خوشرنگ بشه. ۲۰ دیقه حدودا. بیرونش بیارین بزارین ۵ دیقه بمونه . شربت رو اروم اروم به خوردش بدین . بزارین باقلوا برایه یه شب بمونه. بعد تویه ظرفتون بچینین و روشو با پسته تزیین کنین.

* بعضی وقتا که نمیدونم ملیت کجاییه میگم نمیدونم ولی تعصب نداشته باشین بجاش مطالعه کنین.

 

  

+ نوشته شده در  سه شنبه هجدهم دی ۱۳۸۶ساعت 5:26  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن ۱۳۹۰
آبان ۱۳۹۰
تیر ۱۳۹۰
خرداد ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
آبان ۱۳۸۶
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده