Free Image Hosting at allyoucanupload.com  

 خب دیگه نوبتی هم باشه میرسه به این باقلوا تقدیم به شری جون که عاشقشه و من امیدوارم که بهش که رسیدی حالا به پایه هم پیر شین.

توضیحه واضحات: این باقلوا* زاده کشوره یونانه و با باقلوایه یزد فرق داره کلن شیرینی هایه سنتی ما با داشتن گلاب و هل فراوان زیاد با ذایقه خارجی خوش ایند نیست. به هر حال امریست سلیقه ای.

خمیر: از ورقه هایه بسیار نازکی تهیه شده نازکتر از کاغذ که به همین علت باید با خمیر سریع کار شه که خشک بشه همانا و خرد شدن همانا. به تعداد مصرف از ورقه ها که بر میدارین باید سایره خمیر رو همیشه با حوله مرطوبی بپوشونین. این خمیر رو از قسمته خمیرهایه فروزن تویه استور بخرین. بنامهphyllo doughکه به شکله sheet میاد. من تویه ایران این باقلوا رو دیدم به اسمه باقلوایه لبنانی تویه شهروند میفروختن. ولی عمرن اگه این باقلوا عرب باشه. پس احتمال زیاد داره که خمیرش رو در ایران پیدا کنین.

مواد : خمیره فیلو یه بسته-  پودره گردو ۲۵۰ گرم- شکر ۲۰۰ گرم به شکله پودر -هل یا دارچین ۱ ق چ-کره اب شده به مقداره لازم (۲ فنجون)

مواده شربت: ۲ پ شکر- ۱ پ اب- ۴/۱ ق چ  جوهر لیمو یا ۱ ق ابلیمو تازه.....مواد رو در یه قابلمه کوچیک بجوشونین تا یه کم غلیظ بشه و خاموش کنین تا سرد بشه.

 فر را در ۴۰۰ ف گرم کنین .تویه یه پیرکس۱۳در ۹ که کفه ش رو با کره اغشته کردین دو ورقه از خمیر رو گذاشته با برس کره روش بمالین تا تمامه سطحش رو بپوشونه و این ورقه ها رو تا ۸ ورق تکرار کنین. گردو و شکر و هل رو مخلوط کنین و رویه ورقه ها بریزین تا تمامه سطحش رو بپوشونه  مجددا ۸ ورقه رو به روشه قبل تکرار کنین بزارین روش. با یه چاقویه نوکتیز باقلوا رو به شکل لوزی ببرین و حالا باقی کره اب شده رو به خورده باقلوا ها بدین. پیرکس را در فر بزارین  تا طلایی و خوشرنگ بشه. ۲۰ دیقه حدودا. بیرونش بیارین بزارین ۵ دیقه بمونه . شربت رو اروم اروم به خوردش بدین . بزارین باقلوا برایه یه شب بمونه. بعد تویه ظرفتون بچینین و روشو با پسته تزیین کنین.

* بعضی وقتا که نمیدونم ملیت کجاییه میگم نمیدونم ولی تعصب نداشته باشین بجاش مطالعه کنین.

 

  

+ نوشته شده در  سه شنبه هجدهم دی 1386ساعت 5:26  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن 1390
آبان 1390
تیر 1390
خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اسفند 1388
آذر 1388
مهر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387
دی 1387
آذر 1387
آبان 1387
مهر 1387
شهریور 1387
مرداد 1387
تیر 1387
خرداد 1387
اردیبهشت 1387
فروردین 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
دی 1386
آذر 1386
آبان 1386
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده