خداییش من خودم اینقدر این رو دوست دارم که نگو. از دست خودم بردم گذاشتم توی فریزر که هروقت یادم افتاد یدونه میارم بیرون و اونوقت تصور کنین که همیشه تازه است و با چایی و حتی قهوه چی مـــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه؟!

در ضمن اصلا فکر نکنین که من چاقم یا چاق میشم. مثل مانکن( باورش با خودتون)

 حالا میپردازیم به اصل جریان

خمیر کلوچه:

یک استیک کره یا ۱/۲ پ

آرد ۳ و ۱/۴ پ

نمک کمی

زرده ۳ عدد

ماست ۱ پ

 اول آرد و کره را با هم زده تا یکدست بشه. بعد زرده و ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و هم میزنیم تا خمیر یکدستی بشه که کمی هم چسبنده است . روش نایلون بکشین و بذارین توی یخچال نیم ساعتی که خمیر بهم بیاد.

مواد درونی کلوچه:

خرمای بی پوست و دونه که حاضریش رو اینجوری اینجا میفروشن ۱۰۰ گرم یا ۱ پ

پودرزیره کمی

دارچین کمی

گردوی پودر شده ۱/۲ پ

اینها رو در یک کاسه هم میزنیم تا یکدست بشه

پیچیدن کلوچه:

یک گلوله به اندازه یک نارنگی در دست گرد کرده و توش رو گود میکنیم و از مواد پر پیمون به اندازه ۱ ق غ پر لاش میزارین و  سرو ته این گلوله رو میبندین تا از جاییش مواد نزنه بیرون . خبی این خمیر اینه که خیلی راحت باهاش میشه کار کرد. گلوله های تو پر رو در سینی فر میچینیم و با کف دست روشون فشار میدیم تا کمی پهن بشه و بشکل کلوچه دربیاد و روش رو میتونین با مهر نقش بزنین. در فر از پیش گرم شده ۴۰۰ بمدت ۲۰- ۲۵ دیقه پخته تا حدی که رنگشون خیلی عوض نشه.

 

 

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و دوم اردیبهشت ۱۳۸۸ساعت 4:51  توسط نوشین | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
فکر نکنم برای اشپز خوبی شدن کلاس رفتن لازم باشه... سر سوزن ذوقی و شور و حالی برای پختن کافیه ... پخت و پز من بیشترش تجربی هست و از سر شوق... شما هم بیاین یه بار امتحان کنین !

پیوندهای روزانه
گوناگون
روی میز آشپزخونه
مطبخ خاله خانوم
تزیینات
مهسا
رایحه آشپزی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن ۱۳۹۰
آبان ۱۳۹۰
تیر ۱۳۹۰
خرداد ۱۳۹۰
اردیبهشت ۱۳۹۰
اسفند ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
آبان ۱۳۸۶
پیوندها
شیرمال
کی سا دیا
میگو اسکمپی
ترامیسو
کتلت حسابی
ناگت مرغ
برانی اسفناج
پارا فی
لطیفه
میرزا قاسمی
کیویسکی
لیموناد
اپل کریسپ
طرز سرخ کردن بادمجون به روش اسون
خورشت هویچ
حلوا
سالاد ميگو
رولت
مافین هویچ
خوراك بادمجون
نان خامه ای
طرز زدن خامه برایه کیک
پلو به سبک چینی
کیک خامه ای
کوکوی مرغ
تی اسکن
کرم بروله
اش گوجه فرنگی
اندازه گیری
کیک هویچ
حلیم
کارامل سیب
کیکه عروسی
باقلوای یونانی
پنکیک
قاشقه شکولاتی
ساندویچ فیلی استیک
براونی
ساندویچه رست بیف
کوکی
سوپ فوری
سرکه بالسامیک
نان کشمشی
بربری
استرامبولی
پيتزاى تابه اى
گردویی تا قرابیه
کاپ کیک
سس سالاد مامانم
مرغ مارسالا
حلیم بادمجون اخ جون
کتلت به زبان ساده و فامیل همین کتلت شامی پوکه
تبولی
سالسا
هوموس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

ليست وبلاگهای به روز شده